Onze wisselende recepten

  • 16/12
  • 23/12
  • 06/01

    Knolselderij Wellington (+ €2,50 p.p.)

    met wortel-pastinaak puree en cranberrysaus

    55 - 60 minuten
    Noten
    Oven

    Andijvie-preistamppot

    met geraspte kaas van SimplyV

    30 - 35 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Arabische aubergine schotel

    met kikkererwten en rijst

    35 - 40 minuten
    Noten
    Peulvruchten

    BLT met boekweit tempeh

    met aardappelwedges

    30 - 35 minuten
    Tempeh

    Pompoen-salie risotto

    met tapenade en walnoten

    30 - 35 minuten
    Noten

    Tex Mex burrito

    met 'kipstukjes' en courgette

    20 - 25 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Woknoedels met seitan

    en broccoli

    20 - 25 minuten
    Seitan

    Crispy miso-sesam aardappelen

    met plantaardige burger

    35 - 40 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Orzo met cannellinibonen

    met cherrytomaten en spinazie

    20 - 25 minuten
    Peulvruchten

    Vegan bourguignon

    met linzen en tijm

    35 - 40 minuten
    Peulvruchten

    Romige rigatoni in paprikasaus

    met gerookte tofu

    30 - 35 minuten
    Tofu

    Kruidige kokos-bloemkoolsoep

    en Libanees platbrood

    30 - 35 minuten

    Noedels met tofu in pindajasje

    met paksoi en zoete maïs

    30 - 35 minuten
    Pittig
    Tofu
Bestel deze box