Onze wisselende recepten

  • 11/12
  • 18/12
  • 01/01
    december special

    Vegan kaasfondue van Willicroft (+ €2,50 p.p.)

    met stokbrood en verse groenten

    30 - 35 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Aloo Gobi van aardappel en bloemkool

    met Turks brood

    30 - 35 minuten

    Gerookte tofu burrito

    met limoen en verse koriander

    20 - 25 minuten
    Tofu

    Pasta a la Norma

    met volkoren spaghetti

    35 - 40 minuten
    Volkoren

    Pompoenrisotto

    met gerookte amandelen

    35 - 40 minuten
    Noten

    Romige pindacurry met tofu

    met broccoli en winterpeen

    30 - 35 minuten
    Noten
    Tofu

    Mie noedels met gewokte sinaasappel seitan

    met broccoli en rode paprika

    20 - 25 minuten
    Seitan

    Tomaten orzo

    met Greek White van Willicroft

    30 - 35 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Stamppot met Chinese kool en plantaardige spekjes

    met gemarineerde champignons

    25 - 30 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Vegan burger op green bun

    met gekarameliseerde ui, geroosterde groenten en ovenfriet

    40 - 45 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Sobanoedels met vegan kipstukjes

    en een frisse komkommersalade

    20 - 25 minuten
    Volkoren

    Vegan Platbrood Sabich

    met een zhug kruidendressing

    30 - 35 minuten
    Peulvruchten

    Casarecce met borlotti bonen

    in geroosterde paprikasaus

    25 - 30 minuten
    Peulvruchten
Bestel deze box