met pindasaus
1. Breng een pan water aan de kook voor de noedels. Bereid de udonnoedels volgens de instructies op de verpakking. | ||||||
2. Schil de winterpeen en snijd in hele dunne reepjes (julienne). Snijd ook de komkommer in hele dunne reepjes. | ||||||
3. Meng de pindakaas met de sojasaus tot een pindasausje. Voeg een scheutje water toe tot het sausje de gewenste dikte heeft. | ||||||
4. Leg één voor één de vellen rijstpapier in een ruime kom met lauwwarm water. Dompel de rijstvel hier ongeveer 1 min in en leg vervolgens op een plat bord. Leg de winterpeen, komkommer, gesneden rode kool, noedels en gebakken uitjes in het midden van het vel. Vouw de zijkanten naar binnen en rol de spring roll op. Herhaal dit voor alle rijstvellen.
|
||||||
5. Serveer de spring rolls met de pindasaus. Eet smakelijk! |
Ingrediënt | 2 personen |
|
4 personen | Eenheid |
Rijstpapier | 0,5 |
|
1 | pakje |
Udonnoedels | 100 |
|
200 | gr |
Winterpeen | 1 |
|
2 | st |
Komkommer | 1 |
|
2 | st |
Rode kool gesneden | 100 |
|
200 | gr |
Pindakaas kuipje | 1 |
|
2 | potje |
Gebakken uitjes | 40 |
|
80 | gr |
Ingrediënt | 2 personen |
|
4 personen |
Olijfolie |
|
|
|
Peper en zout |
|
|
|
Sojasaus* (el) | 2 |
|
4 |
* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Kookpan
Energie (KJ) 3046, Energie (kcal) 755, Eiwit (g) 19, Koolhydraten (g) 92, Koolhydraten waarvan suikers (g) 10, Vetten totaal (g) 32, Vetten waarvan verzadigd (g) 7, Vezels (g) 7, Zout (g) 1.5
Dit gerecht bevat: Gluten, Soja, Pinda *
* Kan sporen van andere allergenen bevatten.