Spring rolls

met pindasaus

25 - 30 minuten

Bereiding

1. Breng een pan water aan de kook voor de noedels. Bereid de udonnoedels volgens de instructies op de verpakking. 
2. Schil de winterpeen en snijd in hele dunne reepjes (julienne). Snijd ook de komkommer in hele dunne reepjes. 
3. Meng de pindakaas met de sojasaus tot een pindasausje. Voeg een scheutje water toe tot het sausje de gewenste dikte heeft. 
4. Leg één voor één de vellen rijstpapier in een ruime kom met lauwwarm water. Dompel de rijstvel hier ongeveer 1 min in en leg vervolgens op een plat bord. Leg de winterpeen, komkommer, gesneden rode kool, noedels en gebakken uitjes in het midden van het vel. Vouw de zijkanten naar binnen en rol de spring roll op. Herhaal dit voor alle rijstvellen.
5. Serveer de spring rolls met de pindasaus. Eet smakelijk!

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen
4 personen Eenheid
Rijstpapier  0,5
1 pakje
Udonnoedels 100
200 gr
Winterpeen 1
2 st
Komkommer 1
2 st
Rode kool gesneden 100
200 gr
Pindakaas kuipje  1
2 potje
Gebakken uitjes  40
80 gr


Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt 2 personen
4 personen
Olijfolie


Peper en zout


Sojasaus* (el) 2
4


* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.

Kookgerei

Kookpan

Voedingswaarde

Energie (KJ) 3046, Energie (kcal) 755, Eiwit (g) 19, Koolhydraten (g) 92, Koolhydraten waarvan suikers (g) 10, Vetten totaal (g) 32, Vetten waarvan verzadigd (g) 7, Vezels (g) 7, Zout (g) 1.5

Allergenen

Dit gerecht bevat: Gluten, Soja, Pinda *

* Kan sporen van andere allergenen bevatten.