met zoete aardappel en chimichurri
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ingrediënt | 2 personen |
|
4 personen | Eenheid |
Bloemkool | S |
|
M | st |
Ras el hanout & komijn | 4 |
|
8 | gr |
Zoete aardappel | 2 |
|
4 | st |
Knoflook | 0,5 |
|
1 | teentje |
Rode ui | 0,5 |
|
1 | st |
Oregano & peterselie | 0,5 |
|
1 | bosje |
Spinazie | 150 |
|
300 | gr |
Walnoten | 40 |
|
80 | gr |
Ingrediënt | 2 personen |
|
4 personen |
Olijfolie |
|
|
|
Peper en zout |
|
|
|
Extra vierge olijfolie (ml) | 20 |
|
40 |
(Witte) wijnazijn* (el) | 1 |
|
2 |
Plantaardige yoghurt* (el) | 2 |
|
4 |
* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Oven, Staafmixer/Blender
Energie (kJ), 1958, Energie (kcal) 466, Eiwit (g) 14,9, Koolhydraten (g) 83,5, Koolhydraten waarvan suikers (g) 47,4, Vetten totaal (g) 3,5, Vetten waarvan verzadigd (g) 0,9, Vezels (g) 20,7, Zout (g) 0,4
Dit gerecht bevat: Noten *
* Kan sporen van andere allergenen bevatten.