met cherrytomaten en spinazie
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng een pan water aan de kook voor de penne en bereid deze zoals aangegeven op de verpakking. | ||||||
2. Doe de cherrytomaten, knoflook (uitgeperst), balsamicoazijn, peper, zout en een scheutje olijfolie in een ovenschaal. Meng vervolgens goed door elkaar en plaats de Greek White in het midden van de ovenschaat tussen de tomaten in.
|
||||||
3. Plaats de ovenschaal voor 10-15 min in de oven. Roer vervolgens de tomaten en de gesmolten vegan feta goed door en voeg de (afgegoten) penne toe aan de ovenschaal.
|
||||||
4. Was de wilde spinazie, haal de bladeren van de stelen en hak deze grof. Roer vervolgens in delen door de pasta totdat de spinazie volledig is geslonken. Breng eventueel op smaak met peper en zout en serveer de baked feta pasta direct. Eet smakelijk! |
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid |
Greek White | 0,5 | 1 | st |
Cherrytomaten | 250 | 500 | gr |
Penne | 170 | 340 | gr |
Spinazie | 300 | 450 | gr |
Knoflook | 2 | 4 | teen |
Ingrediënt | 2 personen |
|
4 personen |
Olijfolie |
|
|
|
Peper en zout |
|
|
|
Balsamico azijn* (el) | 2 |
|
4 |
* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Oven, Kookpan
Energie (KJ) 2432, Energie (kcal) 579, Eiwit (g) 18, Koolhydraten (g) 73, Koolhydraten waarvan suikers (g) 6, Vetten totaal (g) 22, Vetten waarvan verzadigd (g) 10, Vezels (g) 8, Zout (g) 1
Dit gerecht bevat: Gluten *
* Kan sporen van andere allergenen bevatten.