Udonnoedels met gewokte seitan

en spitskool

20 - 25 minuten
Seitan

Bereiding

1. Breng een pan water aan de kook voor de udonnoedels en bereid deze volgens de instructies op de verpakking. Spoel deze af met koud water na het afgieten zodat ze niet aan elkaar plakken.
2. Snijd de rode ui in parten en de knoflook in plakjes. Halveer de spitskool en verwijder de harde kern, snijd daarna in dunne reepjes. Schil de winterpeen met een dunschiller en snijd in halve maantjes. Snijd de paprika in repen. 
3. Verwarm een scheut olie in een ruime koekenpan of wokpan op middelhoog vuur en wok de groentes in 8-10 min gaar. 
4. Laat de seitan uitlekken en snijd in gelijke stukken. Verwarm een scheut olie in de tweede koekenpan en bak de seitan in 6-8 min goudbruin op middelhoog vuur.  
5. Voeg de seitan, de noedels, ketjap en sojasaus toe aan de pan met gewokte groentes. Hussel alles goed door elkaar en serveer direct. Eet smakelijk! 

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen 4 personen Eenheid
Seitan in tamarisaus  1 2 st
Rode ui 1 2 st
Spitskool 0,5 1 st
Winterpeen 0,5 1 st
Udonnoedels 150 300 gr
Knoflook 1 2 teentje
Rode paprika 0,5 1 st

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt 2 personen 4 personen Eenheid
Ketjap manis* 1 2 el
Sojasaus* 2 4 el
Olie


Peper & Zout


* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.

Kookgerei

Kookpan, Koekenpan, Ruime koekenpan/Wokpan

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2830, Energie (kcal) 675, Eiwit (g) 57, Koolhydraten (g) 76, Koolhydraten waarvan suikers (g) 14, Vetten totaal (g) 13, Vetten waarvan verzadigd (g) 2, Vezels (g) 10, Zout (g) 8

Allergenen

Dit gerecht bevat: Gluten, Soja*

*Kan sporen van andere allergenen bevatten.