met rode ui-sumac salade
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid |
Volkoren platbroden | 4 | 8 | st |
Rode paprika | 0,5 | 1 | st |
Tomaten | 2 | 4 | st |
Tomatenpuree | 0,5 | 1 | el |
Kaneel, koriander en komijn | 4 | 8 | gr |
Champignons | 300 | 600 | gr |
Knoflook | 1 | 2 | teentje |
Sojayoghurt | 0,5 | 1 | bakje |
Komkommer | 1 | 2 | st |
Rode ui | 1 | 2 | st |
Sumac | 4 | 8 | gr |
Peterselie | 0,5 | 1 | bosje |
Citroen | 0,5 | 1 | st |
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid |
Olie (rode ui- sumac) | 1 | 2 | el |
Plantaardige yoghurt | 2 | 4 | el |
Oven, Koekenpan
Energie (kcal) 409, Eiwit (g) 16, Koolhydraten (g) 62, Koolhydraten waarvan suikers (g) 10, Vetten totaal (g) 9, Vetten waarvan verzadigd (g) 2, Vezels (g) 13, Zout (g) 1
Dit gerecht bevat: Gluten, Soja*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten