VEGANBOX VERHALEN

WILLICROFT
Willicroft is met veganistische kaasproducten een steeds grotere speler in de markt aan het worden. En Veganbox is al een tijd groot fan! In de week van 21 december is de romige kaastruffelsaus verwerkt in een recept en ontvang je ook nog een cadeautje van ons: de cream cheese van Willicroft met crackers.

Verhaal bekijken

SAUERCROWD
“We geven biodiversiteit terug aan de mens én moeder natuur.” luidt de missie van SauerCrowd. Oprichter Moritz is SauerCrowd begonnen met het doel ons immuunsysteem te boosten met gezonde en heerlijke gefermenteerde groentes. Door heerlijke producten te maken van diverse groentes geven ze variatie aan het monotone westerse dieet.

Verhaal bekijken

MAX & BIEN
Mensen inspireren om meer plantaardig te eten, dat is de missie van Max&Bien. Door smaakvolle plantaardige kazen en zuivel te maken, die lekker zijn voor iedereen, maken ze het plantaardig eten leuk en toegankelijk.

Lees hier het verhaal achter Max&Bien!

Verhaal bekijken

SEAMORE
Een van de groeiende partners van Veganbox is de Amsterdamse startup Seamore. Seamore is een voedingsbedrijf dat nu al vijf jaar producten levert die zeewier bevatten. Ze ontwikkelen producten als chips, pasta, wraps, brood en zelfs bacon! Benieuwd geworden? Bobbie, verantwoordelijk voor de sales, heeft met alle liefde de tijd genomen onze vragen te beantwoorden.

Verhaal bekijken

SPARC KITCHEN
Kennen jullie Sparc Kitchen al? Sparc Kitchen is een Amsterdams bedrijf dat vegan food maakt voor professionals. Normaal gesproken levert het bedrijf producten aan restaurants en hotels, maar sinds kort is het te verkrijgen bij een aantal slagers en nu óók bij Veganbox!

Pablo Buwalda, oprichter van Sparc Kitchen, is vijf jaar geleden ...

Verhaal bekijken

MEET JACK
Lekker en een waanzinnig goed alternatief voor vlees, dat is hoe ze jackfruit omschrijven bij Meet Jack. Ze zouden het liefst deze bijzondere vrucht in elk huishouden introduceren, een toffe uitdaging dus!

Geboren op de Filipijnen, maakte oprichtster Kaline van Halder al vroeg kennis met de vrucht ....

Verhaal bekijken

BOTANIC BITES
Innovatieve producten ontwikkelen die natuurlijk zijn, minimaal bewerkt worden, maar wel ‘DAMN lekker’. Dat is waar Botanic Bites naar streeft met zijn veganistische producten.

“Onze burger hoeft niet te bloeden om sappig en hartig te zijn”, aldus Doreen Westphal, oprichter van Botanic Bites.

....

Verhaal bekijken