met snelle salade en aardappelwedges
1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Was de aardappelen en snijd in wedges. Verdeel de wedges over een bakplaat bekleed met bakpapier en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Hussel door elkaar en rooster voor 20-25 min in de oven. | ||||||
2. Snijd de tomaten in parten en de komkommer in slierten. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout en meng goed door elkaar. | ||||||
3. Pel de rode ui en snijd in halve ringen. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de ui voor 1-2 min op laag vuur. Doe de Fungi Bradwurst in de pan met uien en bak voor 5-7 min op middelhoog vuur. | ||||||
4. Maak de Surinaamse punten licht vochtig en rooster voor 2-3 min in de oven bij de aardappelwedges. Snijd de broodjes open en verdeel de zuurkool, ui, braadworst en je favoriete saus. Serveer met de salade en aardappelwedges. Eet smakelijk! |
Ingrediƫnt | 2 personen |
|
4 personen | Eenheid |
Fungi Bradwurst van Resty | 160 |
|
320 | gr |
Surinaamse punten | 2 |
|
4 | st |
Zuurkool | 0,5 |
|
1 | pak |
Komkommer | 0,5 |
|
1 | st |
Tomaten | 2 |
|
4 | st |
Aardappelen | 400 |
|
800 | gr |
Rode ui (klein) | 1 |
|
2 | st |
Ingrediƫnt | 2 personen |
|
4 personen |
Olijfolie |
|
|
|
Peper en zout |
|
|
|
Vegan mayonaise/ketchup | naar smaak |
|
naar smaak |
Oven, Koekenpan
Energie (KJ) 2648, Energie (kcal) 634, Eiwit (g) 21, Koolhydraten (g) 81, Waarvan suikers (g) 14, Vetten totaal (g) 20, Waarvan verzadigd (g) 7, Vezels (g) 17, Zout (g) 3,7
|
Dit gerecht bevat: Gluten, Soja*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.