Broodje braadworst van Resty met zuurkool

met snelle salade en aardappelwedges

35 - 40 minuten
Kant-en-klare vervangers

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Was de aardappelen en snijd in wedges. Verdeel de wedges over een bakplaat bekleed met bakpapier en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Hussel door elkaar en rooster voor 20-25 min in de oven.
2. Snijd de tomaten in parten en de komkommer in slierten. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout en meng goed door elkaar.
3. Pel de rode ui en snijd in halve ringen. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de ui voor 1-2 min op laag vuur. Doe de Fungi Bradwurst in de pan met uien en bak voor 5-7 min op middelhoog vuur. 
4. Maak de Surinaamse punten licht vochtig en rooster voor 2-3 min in de oven bij de aardappelwedges. Snijd de broodjes open en verdeel de zuurkool, ui, braadworst en je favoriete saus. Serveer met de salade en aardappelwedges. Eet smakelijk!

Wat we sturen

Ingrediƫnt 2 personen
4 personen Eenheid
Fungi Bradwurst van Resty 160
320 gr
Surinaamse punten 2
4 st
Zuurkool 0,5
1 pak
Komkommer 0,5
1 st
Tomaten 2
4 st
Aardappelen 400
800 gr
Rode ui (klein) 1
2 st

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediƫnt 2 personen
4 personen
Olijfolie


Peper en zout


Vegan mayonaise/ketchup naar smaak
naar smaak

Kookgerei

Oven, Koekenpan

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2648, Energie (kcal) 634, Eiwit (g) 21, Koolhydraten (g) 81, Waarvan suikers (g) 14, Vetten totaal (g) 20, Waarvan verzadigd (g) 7, Vezels (g) 17, Zout (g) 3,7

Allergenen

Dit gerecht bevat: Gluten, Soja*

*Kan sporen van andere allergenen bevatten.

Veganbox wordt Boerschappen

Bestel jouw Veganbox