met pinda's
1. Breng een pan water aan de kook. Kook de quinoa volgens instructie op de verpakking. Laat goed afkoelen. | ||||||
2. Dressing: meng de pindakaas, sojasaus. agave siroop en de fijn geraspte gember tot een dressing. Voeg eventueel een klein scheutje water toe om het wat dunner te maken. | ||||||
3. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes, de komkommer julienne en de bosui in dunne ringen. Snijd de pinda's grof. | ||||||
4. Voeg de gesneden komkommer, ijsbergsla, witte en rode kool toe aan een ruime kom. Doe de dressing hierover heen. Meng de groenten goed door de dressing. | ||||||
5. Doe de quinoa bij de groenten en meng door elkaar. | ||||||
6. Serveer de quinoa salade met de grof gehakte pinda's en bosui. Eet smakelijk! |
Ingrediƫnt | 2 personen |
|
4 personen | Eenheid |
Quinoa wit | 150 |
|
300 | gr |
Witte/rode kool gesneden | 150 |
|
300 | gr |
Pindakaas | 1 |
|
2 | st |
Bosui | 1 |
|
2 | st |
Gember | 0,5 |
|
1 | st |
Ijsbergsla | 0,5 |
|
1 | st |
Pinda | 50 |
|
100 | gr |
Komkommer | 1 |
|
2 | st |
Ingrediƫnt | 2 personen |
|
4 personen |
Sojasaus* (el) | 2 |
|
4 |
Agavesiroop* (el) | 1 |
|
2 |
Olijfolie |
|
|
|
Peper en zout |
|
|
|
* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Kookpijn, Fijne rasp
Energie (KJ) 2733, Energie (kcal) 655, Eiwit (g) 25, Koolhydraten (g) 57, Waarvan suikers (g) 12, Vetten totaal (g) 33, Waarvan verzadigd (g) 6, Vezels (g) 15, Zout (g) 0,2
Dit gerecht bevat: Pinda, Soja.*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.