Quinoa salade

met pinda's

20 - 25 minuten
Noten

Bereiding

1. Breng een pan water aan de kook. Kook de quinoa volgens instructie op de verpakking. Laat goed afkoelen.
2. Dressing: meng de pindakaas, sojasaus. agave siroop en de fijn geraspte gember tot een dressing. Voeg eventueel een klein scheutje water toe om het wat dunner te maken.
3. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes, de komkommer julienne en de bosui in dunne ringen. Snijd de pinda's grof. 
4. Voeg de gesneden komkommer, ijsbergsla, witte en rode kool toe aan een ruime kom. Doe de dressing hierover heen. Meng de groenten goed door de dressing. 
5. Doe de quinoa bij de groenten en meng door elkaar. 
6. Serveer de quinoa salade met de grof gehakte pinda's en bosui. Eet smakelijk!

Wat we sturen

Ingrediƫnt 2 personen
4 personen Eenheid
Quinoa wit 150
300 gr
Witte/rode kool gesneden 150
300 gr
Pindakaas 1
2 st
Bosui 1
2 st
Gember 0,5
1 st
Ijsbergsla 0,5
1 st
Pinda 50
100 gr
Komkommer 1
2 st

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediƫnt 2 personen
4 personen
Sojasaus*  (el) 2
4
Agavesiroop* (el) 1
2
Olijfolie


Peper en zout



* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.

Kookgerei

Kookpijn, Fijne rasp

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2733, Energie (kcal) 655, Eiwit (g) 25, Koolhydraten (g) 57, Waarvan suikers (g) 12, Vetten totaal (g) 33, Waarvan verzadigd (g) 6, Vezels (g) 15, Zout (g) 0,2

Allergenen

Dit gerecht bevat: Pinda, Soja.* 

*Kan sporen van andere allergenen bevatten.

Veganbox wordt Boerschappen

Bestel jouw Veganbox