DE VEGAN PAASBOX (UITVERKOCHT)

Speciaal ontwikkelde recepten en 100% vegan

Alle ingrediënten voor een heerlijke paasbrunch

Gratis thuisbezorgd op vrijdag 15 april tussen 17:00-22:00

DE PAASBOXEN


Ontvang onze Vegan Paasbox met de lekkerste recepten en alle benodigde ingrediënten voor een heerlijke Paasbrunch bij jou thuis!

4 personen

Paasbox

Paasbox voor 4 personen

Prijs per stuk

€50,-

Bestellen

6 personen

Paasbox

Paasbox voor 6 personen

Prijs per stuk

€65,-

Bestellen

HOE WERKT HET?
Op vrijdagavond 15 april tussen 17:00 en 22:00 wordt de Vegan Paasbox bij jou thuisbezorgd, zodat je goed voorbereid de Paasdagen in kan gaan!

In de Paasbox zitten vier veganistische recepten met bijbehorende ingrediënten en instructies om een complete paasbrunch te maken. Daarnaast ontvang je in de box een heerlijk vers brood van Handgemaakt Brood. Zo heb je genoeg voor 4 of 6 personen en hoef je zelf de deur niet meer uit deze Pasen!. 

Bereid thuis eenvoudig de lekkerste veganistische paasbrunch!HOE WERKT HET?

Op vrijdagavond 15 april tussen 17:00 en 22:00 wordt de Vegan Paasbox bij jou thuisbezorgd, zodat je goed voorbereidt de Paasdagen in kan gaan!

In de Paasbox zitten vier veganistische recepten met bijbehorende ingrediënten en instructies om een complete paasbrunch te maken. Daarnaast ontvang je in de box een heerlijk vers brood van Mooi Brood. Zo heb je genoeg voor 4 of 6 personen en hoef je zelf de deur niet meer uit deze Pasen!. 

Bereid thuis eenvoudig de lekkerste veganistische paasbrunch!

DE GERECHTEN


De Paasbox is te bestellen t/m zondag 10 APRIL 23:59

Plantaardige yoghurt met kiwi en blauwe bessen

Noten-rozijnenbrood met geroosterde paprikahummus, vegan feta en tomaatjes

Desembol met Vegan truffel-eisalade en komkommer

Rabarber GalettePraktische info

De Paasbox is te bestellen tot uiterlijk zondag 10 april 2022, 23.59 uur.

Heb je al een account bij Veganbox? Log in en bestel direct eenvoudig via je eigen account! Je ontvangt de box op je huidige adres. Wil je een ander adres dan gebruikelijk? Log dan uit en bestel via de Paasbox-pagina. Bij vragen kan er altijd contact worden opgenomen met de klantenservice. 

Nieuw bij Veganbox? Bestel hieronder je Paasbox en ontvang met Pasen een heerlijke brunch thuis. De Paasbox is gewoon los te bestellen, een lidmaatschap voor Veganbox is dus niet noodzakelijk. Bestellen, betalen en wachten bij de voordeur tot we langskomen, zó simpel is het.


Wanneer?
We bezorgen de Paasbox op vrijdag 15 april tussen 17:00-22:00 bij je thuis. De middag van levering krijg je van ons een mail met de tijdsindicatie.

Waar?
We bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en Belgisch Vlaanderen.  

Wijzigingen doorgeven?
Na je bestelling ontvang je binnen 24 uur een bevestiging per mail. Mocht er nog iets zijn dat je wilt aanpassen na de bestelling dan kan dit tot uiterlijk zondag 10 april 23:59.Veelgestelde vragen

Hoe gaat de betaling?
De betaling wordt vooraf voldaan middels iDeal of Creditcard. Dit geldt ook als je al een account bij ons hebt.

Bestelling annuleren? 
Geen probleem. Als je vóór zondag 10 april 23:59 afziet van je bestelling, storten we het volledige bedrag aan je terug. Na 10 april maken wij kosten en is het helaas niet meer mogelijk om je bestelling te annuleren.

Cadeau doen?
Iemand verrassen tijdens Pasen? Vul bij het bestellen zijn of haar adres en mobiele telefoonnummer in. Zorg wel dat je je eigen e-mail adres invult, anders blijft het geen verrassing!

Niet thuis bij de levering?
We hebben graag dat je thuis bent. Het gaat immers om vers eten en dat heeft aandacht nodig. Mocht het onverhoopt niet lukken, zullen we de buren vragen het pakket koel en droog te bewaren. Zijn deze ook niet thuis? Dan kan het zijn dat we je pakket mee terug moeten nemen. We nemen dan z.s.m. contact met je op. We zijn namelijk oplossingsgericht, dus ook dan komen we er wel uit.

Nog meer vragen?
Meerdere boxen bestellen op één adres, andere verzoeken of mocht je nog iets willen vragen kan je ons altijd telefonisch via 0850270006 (NL) of +3233755047 (BE) bereiken of mailen naar [email protected] bereiken.

PAASBOX BESTELLEN
4 personen

Paasbox

Paasbox voor 4 personen

Prijs per stuk

€50,-

Bestellen

6 personen

Paasbox

Paasbox voor 6 personen

Prijs per stuk

€65,-

Bestellen